Aanbod

Wat zijn de mogelijkheden voor particulieren en bedrijven?
Lees hieronder verder en ontdek wat er bij je situatie past.

Contact

Alles mag en niets moet

Leefstijlcoaching Particulieren

Je komt bij mij met een hulpvraag op het gebied van voeding, beweging, slaap en/of het bevorderen van ontspanning. Je wil wat veranderen maar weet niet hoe. Of je weet wel wat je moet veranderen maar het lukt telkens niet of maar tijdelijk.
Ieder mens is anders, en elke situatie is anders. Ik werk dus niet met een standaard advies of aanpak. Ik geef je persoonlijke aandacht en een luisterend oor en ik begeleid jou om je verbeterstappen te zetten richting de oplossing van je hulpvraag. Bij mij “moet” je niks en “mag” alles. Het gaat niet om oplossingen voor de korte termijn, maar voor een blijvende leefstijlverandering die bij jou past.

We plannen eerst een korte telefonische kennismaking waarin we samen kijken of we “een klik” hebben en of ik je met je hulpvraag kan begeleiden.
Afspraken vinden in overleg plaats bij mij thuis, bij jou thuis of op een andere locatie.

Tarieven LEEFSTIJLCOACHING PARTICULIEREN

Traject leefstijlcoaching:

– Intakegesprek
– Analyse en advies
– 4 gesprekken van 60 minuten

Traject

€ 390,00 (incl BTW)

Losse Diensten

Intakegesprek (90 minuten)

€ 120,00 (incl BTW)

Analyse en advies

€  60,00 (incl BTW)

Leefstijlcoaching losse sessie
(60 minuten)

€  60,00 (incl BTW)

Reiskosten per km vanaf Nieuwendijk

€   0,21 (incl BTW)

Leefstijlcoaching Bedrijven

Als organisatie wil je dat je werknemers fit en vitaal zijn. Ziekteverzuim kost geld maar legt ook extra werkdruk bij overige collega’s waardoor ook zij eerder dreigen “om te vallen”. Preventie van verzuim verdiend alle aandacht binnen organisaties zodat leed voor de betreffende persoon en kosten voor de organisatie worden bespaard. Een leefstijlcoach levert altijd winst op. Ik bied geen standaard aanbod maar ga graag met je in gesprek om te kijken wat het beste aansluit bij jullie werknemers en bij de organisatie. Je kunt denken aan het geven van workshops over leefstijlgerelateerde onderwerpen of werknemers individueel begeleiden naar een gezondere leefstijl. Mijn aanpak is laagdrempelig, praktisch en gericht op kleine stapjes richting het doel. Ik kijk naar alle aspecten van leefstijl om te zien waar winst te behalen is. En ik sluit aan bij de keuzes die de werknemer wil maken, namelijk wat hij wil en kan veranderen. De motivatie van de werknemer voor zijn keuze zorgt voor een blijvende gedragsverandering.

Tarieven LEEFSTIJLCOACHING Bedrijven

Een offerte op maat zal worden opgesteld afhankelijk van de wensen.

Slow sports

Slow Sports biedt een combinatie van diverse beweegvormen. Er wordt gewandeld en onderweg zijn er oefeningen voor conditie, kracht, balans en ademhaling. Voorop staat dat je beweegt op je eigen niveau!

Het concept Slow Sports is door Désirée Smits ontwikkeld vanuit haar drive om mensen die een hoge drempel ervaren om te gaan sporten, tóch aan het bewegen te krijgen. Slow Sports staat voor: genietend en ontspannen bewegen!

Plezier, dat staat voorop. Je moet al zoveel… je wilt niet óók nog “moeten” sporten. Je wilt juist ontspanning halen uit het sporten! Even een moment voor jezelf. En verder: Het moet “te doen” zijn. Niet te moeilijk en niet te zwaar dus. Maar wel de uitdaging die je zoekt, binnen de grenzen van jouw kunnen. Ook wil je een veelzijdige training, waarin gewerkt wordt aan de opbouw van je conditie, je spierkracht en je lenigheid.

Je wilt je als deelnemer “gezien” voelen door de trainer; er is aandacht voor jouw persoonlijke mogelijkheden en grenzen. Er is aandacht voor jou als mens. De groepen zijn daarom niet te groot (maximaal 10 deelnemers). De natuur en de buitenlucht maken het plaatje compleet.

Woensdag
9:00 – 10:00
Griendwerkershut
Hooge Polderweg Nieuwendijk

Zaterdag
9:00 – 10.00
Kornsche Boezem
Korn Boezemweg Dussen

Tarieven SLOW SPORTS

Gratis proefles

10-Lessenkaart (half jaar geldig)                 €75,00 (incl. BTW)